CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive

CHIPAL 8GB Reportofon Profesional Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive

73.90lei
In stoc
s9909

Etichete: camera mixer, magnetofon de studio, cablu usb recorder, voice recorder usb profesionale, voice recorder video profesionale, comestibile de cerneală epson, iwatch camera trupa, 8gb usb dictafon, înregistrare audio, digital dictafon mini.

 • Origine: NC(de Origine)
  Microfon extern: No
  Tip 6: dictafon
  Tip 5: digital recorder de voce
  Înregistrare De Voce Activat: No
  Culori Disponibile: negru
  Memorie Externă: No
  Certificare: CE
  Tip 3: cel mai mic reportofon
  Redare Formate: mp3
  Numărul De Model: GM107-Negru
  Cu Difuzoare: No
  Dimensiuni (WxHxD): Despre 45x17x6(mm)
  Înregistrare Audio Format: WAV
  Tip 4: voice recorder usb flash drive
  Echilibrat: No
  Tip 1: recorder de voce usb
  Tip 2: recorder digital
  Nume De Brand: CHIPAL
  Pachet: No

  CHIPAL Recorder de Voce Globală mai Mic de 8 gb Profesionale Recorder Audio Digital Mini Dictafon + MP3 Player + USB Flash Drive

  Forma Descriere

  1 întrerupător/comutator record

  2 + volum plus/cheie pentru melodia următoare

  3 − volum minus/MP3 muzica de conversie cheie

  4 jack pentru Căști

  5 locul de Muncă, indicând lampa

  6 3-în-1 funcție: Voice Recorder + MP3 Player + U-Disk

  Dimensiunea de joc MP3 de U disc de înaltă definiție audio de micro reportofon:lungime/lățime/înălțime/45/17/5 (unitate:mm)

  Funcția de utilizare

  1.Comutator de alimentare

  În starea de a nu conectarea dopuri de urechi.împingeți comutatorul de alimentare a marcat PE final pentru a începe înregistrarea în mod automat.și în momentul de față.la indicând lampa se aprinde și se stinge automat după intermitent de trei ori.care se dovedește a intra în munca de înregistrare de stat.Împingeți comutatorul de alimentare a marcat PE final pentru a salva înregistrarea.

  În statul de conectarea la dopuri de urechi.împingeți comutatorul de alimentare a marcat PE final.pentru a reda înregistrarea de fișier sau fișier de muzică MP3.și în momentul de față.la indicând lampa va clipi continuu.

  Împingeți comutatorul de alimentare a marcat PE final.așa că toate lucrările este închis.și în acest moment.puterea a oprit.

  2. (+)volumul de plus/ cheie pentru melodia următoare

  În statul de conectarea la dopuri de urechi și de joc.la scurt timp apăsați tasta + pentru melodia următoare, și apăsați lung pentru volum plus.

  3. (−) volumul minus/ comutator pentru modul:

  În statul de conectarea la dopuri de urechi și de joc.la scurt timp de presă -cheie pentru recodare fișier și muzică în format MP3 de conversie de joc.și apăsați lung pentru volum minus.

  4. Jack pentru căști

  În starea de pornire.este munca de înregistrare de stat, fără conectarea la dopuri de urechi.și este redarea de fișiere de stat în timp ce conectarea la dopuri de urechi.

  5. Indicând lampa:

  În înregistrarea de stat.la indicând lampa va ieși în mod automat după intermitent de mai multe ori.în joc stat.acesta va clipi încet, în stare încărcată, acesta va fi intermitent; și în stare complet încărcat.acesta va fi întotdeauna pe (observații: în timp ce de încărcare, aceasta nu are nevoie pentru a porni pe butonul de alimentare).

  Parametri funcționali

  Capacitate baterie: Durată de aproximativ 8h timp de înregistrare continuă

  Durată de aproximativ 8h continuu în timp ce joacă

  Format inregistrare: WAV

  Format muzica: MP3/WMA/WAV

  Durată de aproximativ 24 de ore de 2GB timp de înregistrare continuă

  Durată de aproximativ 48 de ore pentru 4GB timp de înregistrare continuă

  Durată de aproximativ 96h pentru 8GB timp de înregistrare continuă

  Frecvență de eșantionare: 48 KHZ

  Bits: 192KBPS

  Observații: din Cauza la efect înregistrarea de acest produs, relativ clare de calitate și de înaltă parametri au atins parametrii de top, dosarul de înregistrare este relativ mare,astfel, vă rugăm să extrage și de a salva fișierul de înregistrare în timp util.

  Sfaturi cald: Pentru aceasta masina vine cu sistemul de resetare a sistemului,vă rugăm să salvați fișierul fiind înregistrate înainte de conectarea la computer

  Pachetul Inclus:

  1 x 3-în-1 recorder de Voce

  1 x conector USB

  1 x Căști

  1. Vom accepta Escrow.Puteți Plăti prin Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar de pe Sc38dimitriecantemir.ro.

  2. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil, astfel încât să puteți obține elementul anterior.

  3. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice alte întrebări cu privire la plata!

  4. Notă: Orice tarifar de import de elementul este responsabilitatea cumpărătorului, care nu sunt incluse în prețul de vânzare sau taxele de transport maritim; 1. Transport la nivel mondial, cu excepția câtorva țări și APO/FPO.

  2. Toate comenzile vor fi procesate prompt și cele mai multe comenzi pot fi livrate în 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

  3. Datorită stockout și de sărbători, unele comenzi pot avea nevoie de câteva zile pentru a fi livrate decât de obicei.Vă rugăm să fie pacient!

  4. Livrăm doar elementul a confirmat pentru adrese, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine se potrivește cu adresa de livrare.

  5. Optional transport moduri: China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, etc.

  5. Toate parcelele sub 2kg este pentru transport gratuit prin China Post Air Mail.Vă rugăm să alegeți alte moduri de transport, dacă aveți nevoie de elementul urgent!

  6. Puteți urmări parcela cu numărul de urmărire pe site-ul: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Ne puteți contacta și apoi trimite produsul înapoi la noi în termen de 7 zile după ce produsul a fost livrat.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, vom considera că a folosit și nu va oferi o rambursare sau Înlocuire. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.Pe lângă asta, trebuie să ne furnizați un transport număr de urmărire și specifice motiv de retur.

  3. Va vom oferi o rambursare sau retrimite un înlocuitor în conformitate cu anumite condiții și după ce-l returna.

  4. Vom suporta toate taxele de transport dacă produsul este rupt sau nu este conform descrierii de pe pagina de produs link-ul. 1. Scopul nostru este de a asigura că toți clienții sunt mulțumiți cu produsul și serviciul nostru.

  2. Ne exprimam speranta ne puteți lăsa un perfect 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă vă place articolul.

  3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un disbute sau lăsați-ne un feedback-ul negativ și atunci va vom oferi cea mai bună soluție.

  1. Bine ati venit la magazinul nostru!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau E-mail dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre și servicii!

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare