Пальчиковый медицинский портативный пульсоксиметр измеритель насыщения крови датчик кислорода в крови Пальчиковый медицинский портативный пульсоксиметр измеритель насыщения крови датчик кислорода в крови Пальчиковый медицинский портативный пульсоксиметр измеритель насыщения крови датчик кислорода в крови Пальчиковый медицинский портативный пульсоксиметр измеритель насыщения крови датчик кислорода в крови

Пальчиковый медицинский портативный пульсоксиметр измеритель насыщения крови датчик кислорода в крови "Choicemmed MD300C21C"

168.08lei
In stoc
s9876

Etichete: vindeca vigoare oximetro, filtru de combustibil pentru toyota hilux, monitor de presiune sanguina reîncărcare, brațul tensiometrului digital, oximetru record, de încercare gratuită, saturometro fda, degetul oximetria, degetul puls oximet, sângele m monitor.


 • Pulsoximetru Medical "choicemmed md300c21c" se potrivește peste degetul și complet nedureroasa masoara nivelul de oxigen din sânge și inima ta reduceri.Compact și ușor, deci este convenabil pentru a lua de-a lungul.Este perfect atat pentru uz personal, la domiciliu, la birou, pe formare, și instituțiile medicale.Poate fi folosit pentru măsurarea сатурации sânge au copii mici de varsta de la 1 an.

  Scade gradul de saturație în oxigen a sângelui (сатурация) indică adesea prezența unor boli respiratorii.Pulsoximetru permite în timp util notificare de schimbare negativă сатурации și să ia măsurile necesare pentru a diagnostica motivul lor.Pulsoximetru este necesară pentru: Ослабленных și persoanelor în vârstă; Persoanele care au nevoie de pe termen lung, terapia cu oxigen la domiciliu; Sportivi, контролирующих performanță atunci când grave sarcini fizice; Orice persoană, заботящегося despre sănătate; medicii, осуществляющих de control de organul de stat de pacienți în timpul tratamentului.

  Avantajele pulsoximetru "choicemmed md300c21c": de Înaltă precizie de metru .Instrumentul este bun măsurători de precizie ca nivelul saturației de oxigen din sange (eroare nu este mai mult de 2%), iar rata de inima (± 2 batai/min).Puteți avea încredere deplină că показаниям.

  Неинвазивные (безболезненные) de măsurare .Mulți oameni se tem de sânge și de dureros ощущений de протыкания deget, atunci când se ia sânge.În acest caz particular este frica de nimic-procedura este absolut nedureroasă, T. K. Folosit lumina metodă de măsurare.Display плетизмограммы .Unda de puls medicul va fi capabil de a judeca starea sistemului cardiovascular.

  Color OLED display cu luminozitate reglabilă .Rezultatele măsurătorilor sunt afișate pe ecran mare.Informații de convenabil pentru a citi în orice lumină, T. K. mereu se poate подстроить luminozitate, prin selectarea uneia dintre cele 10 nivele. 6 moduri de a afișa informații .Vă rugăm să alegeți opțiunea de aranjament de lecturi, care să te simți mai confortabil în acest moment.

  Cum funcționează?

  Pentru a furniza utilizatorului datele сатурации saturația de oxigen din sânge și pulsul прибору nu nevoie de sânge colier.El sondaje deget cu ajutorul a două Led-uri, care emit lumină roșie și infraroșie спектрах, primind informații fără a deteriora pielea.

  Pentru a începe cercetarea, trebuie să faceți clic pe marginea de dispozitiv și deschideți-l ca un cârlig de rufe.Apoi introduceți degetul în dispozitiv pentru a opri, unghii ar trebui să fie plasat cu partea de ecran.Închideți ușor de produs, прижав degetul de sus a canatului.Apăsați butonul de alimentare și ușor, vă rog, așteptați.După câteva secunde, pe ecran va apărea rezultate de măsurare.Dacă pulsoximetru folosi pentru 8 sec., auto power off, pentru a economisi bateriile.Caietul de sarcini: pentru A se potrivi Pentru Copii (1 an) și adult gama de Măsurare a conținutului De oxigen în sânge-de la 70 la 100%; rata Puls-de la 30 la 250 batai/min Pas măsurători conținutul De oxigen în sânge-1%; rata Puls-1 bătăi/min eroare de Măsurare a conținutului De oxigen în sânge-2%; rata Pulsului: intervalul 30-99/min ± 2 batai/min, 100-250 de batai/min ± 2% Tip Display Color OLED de alimentare 2 baterii AAA timp de lucru Continuu pe un singur set de baterii 800 mAh Pana la 16 H de Afișare a Informațiilor pe ecranul LCD 6 opțiuni de Afișare ajustare luminozitate 10 nivele, Funcție de oprire automată Prin 8 sec.Interval de temperatură de funcționare + 5... + 40 °C Dimensiuni 58 x32x34mm Vrac 50g Conținutul Pachetului: Pulsoximetru "choicemmed md300c21c"; 2 baterii "AAA"; Cordon pentru a purta; Manualul de Instrucțiuni.

 • Recenzii (1)

  • Johnsontang2001

   Everything suits according to the declared characteristics!

  Scrie o recenzie

Produse similare