LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display

LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A LX3A LCD Full Display Touch Screen Digitizer Ansamblul Nova 4e Display

163.83lei 122.88lei
In stoc
s9524

Etichete: display huawei p30 lite mar lx1m, ip68 tableta, display p30 lite, lcd p30 lite, display huawei p30, huavei p30 display, lcd samsung s20 plus, sofirn sp31pro, huawei p30 pro lite lcd, folie huawei p30.

 • Model produs: Va putem oferi toate tipurile de piese de schimb pentru telefon mobil
  Dimensiune: 6.15 inch
  Tip: Display LCD Touch Screen Digitizer Asamblare
  Pixel: 2312*1080
  LCD Kit: Da
  Se Potrivesc Pentru: Pentru Huawei MAR-L01A MAR-LX1A MAR-LX1M
  Ecran Tactil De Tip: Ecran Capacitiv
  Element Stare: Noi
  Numărul De Model: Pentru Huawei P30 lite / Nova 4e
  Potrivit pentru: Pentru Huawei MAR-LX2 MAR-L21MEA MAR-L21A MAR-L22A MAR-L22B MAR-LX3A
  Material: IPS
  După serviciu: Unul câte unul, după-service
  Ecran: > 3"
  Compatibil Marca: Huawei
  Certificare: NICI unul
  Nume De Brand: OTOZISON
  Origine: NC(de Origine)
  Timp De Garanție: 3 Luni(cu Excepția daune umane)
  culoare: negru
  Control De Calitate : Testat bine înainte de expediere
  timp de manipulare: Nava în termen de 24

  Memento prietenos : vă Rugăm să verificați mai întâi ecranul,nu instalați-o direct!!!

  6.15" LCD Cu Rama Pentru Huawei P30 lite / Nova 4e MAR-L01A MAR-LX1A MAR-LX1M MAR-LX2 MAR-L21MEA MAR-L21A MAR-L22A MAR-L22B MAR-LX3A Full Display LCD Touch Screen Digitizer Asamblare

  Compatibil Cu : Pentru Huawei P30 lite / Nova 4e MAR-L01A MAR-LX1A MAR-LX1M MAR-LX2 MAR-L21MEA MAR-L21A MAR-L22A MAR-L22B MAR-LX3A

  ☞☞☞☞☞☞Atenție : Pls testați-l înainte de a-l instalați pe telefon,sau nu vom accepta orice litigiu după.

  După ce ați primit elemente,vă rugăm să nu instalați direct pe ecran,puteți lega flex cable pentru placa de baza si primul test pentru a vă asigura că funcționează perfect.Dacă nu ești bun la înlocuirea LCD,vă recomandăm să găsiți un profesionist persoană de întreținere să-l înlocuiască.

  Mai jos Condiții de Garanție:(nevoie de video și foto dovada,acest lucru este necesar)

  (1).Atunci când primiți pachetul,iar ambalajul a fost deteriorat.nu semna pachetul.Dacă ați semnat deja, asigurați-vă că pentru a oferi unele deteriorat imagini ale ambalajului exterior și elemente. (2).Găsiți elementul este deteriorat atunci când merge la colet.show spate pentru lcd,avem un logo-ul în spate. (3).Găsiți elementul nu mai funcționează atunci când sunteți de testare,și nu-l instalați. (4).Ai greșit culori sau modele. (5).Nu ați primit după elementele eficient timpul de livrare.

  Condițiile De Mai Jos Nu Sunt În Garanție:

  (1).Nu testa elemente înainte de a instala. (2).Produsul a fost rupt, dar nu poți oferi niște poze de deteriorat ambalajul exterior. (3).Nu de lucru sau deteriorat din cauza instalării incorecte. (4).Te-au folosit elemente. (5).Nu ați primit pachetul pentru că ai lăsat-o gresit adresa sau numărul de telefon. (6).Produs depășește garanție ora---3 Luni.Produsele deteriorate din cauza omului motivele nu sunt acoperite de garanție.

  Memento Prietenos:

  1.Vă rugăm să permiteți un pic de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare. 2.Vă rugăm să verificați modelul dvs. de telefon cu atenție pentru a evita cumpărarea erori. 3.Avem doar un set de instrumente pentru toate pachetele.Dacă ați achiziționat mai multe ecrane și au nevoie de mai multe seturi de instrumente, vă rugăm să faceți o notă în comanda sau trimite un mesaj pentru noi.Numărul de instrumente sunt cel mult la fel ca numărul de ecrane.

  Vă mulțumim pentru achiziția dvs.,cele mai Bune urări.

  Despre "Locale Gratuite Return":

  1.Numai pentru Rusia/ sua/ Canada/ Australia /Marea Britanie/ Franța/ Germania/ Spania 8 țări. 2.Am testat totul ok inainte de shippment,Dacă credeți că produsul(s) are o problema sau nu-ți place, sau orice alte motive(cu Excepția pentru om-a făcut daune),puteți reveni la noastre de depozit local pentru a obține rambursare completă. 3.Alege "Ușor de Retur Local"---"nici un motiv", nu trebuie să plătească pentru taxa de returnare.

  Retur Gratuit Pași:

  1. Deschide un "Bunuri de Retur" disputa,Alegeți "Ușor de Retur Local"-"nici un motiv" 2. Ta cerere de retur vor fi verificate în termen de 2 zile. 3. O dată după întoarcerea cererea este aprobată, faceți clic pe"Get Gratuit numărul de urmărire" buton de la disputa pagină în termen de 5 zile pentru a obține Gratuit unic etichetă de Retur în timp, dacă nu, cazul dumneavoastră va fi închis ca 0 rambursare direct, și nu va fi mai multe oportunități de a redeschide disputa caz. 4. Descărca și Imprima Gratuit etichetă de Returnare. 5. Pachet returnate parcelă în siguranță. 6. Ia întoarce și tipărite Gratuit eticheta de Retur la orice desemnat punct de întoarcere - cu cât mai repede, cel mai devreme pentru a obține rambursarea. 7. Înainte Gratuite Return label cu care se întoarce de la funcționar de birou. 8. Așteptați pentru restituire, pe care va dat-o dată am verificat articol(e).

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare