13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii 13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii 13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii 13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii 13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii 13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii

13/16Pcs Masina de inghetata Lut Mucegai Set de Instrument de factorii de Decizie Pancake Copii Jucărie Noroi Manual Netoxic Lut Pretinde Juca Aluat Jucarii

39.81lei 33.06lei
In stoc
s9513

Etichete: multe lut polimeric, lut polym a, modelul de lut, inghetata jucarie de stivuire, mixer, aluatul se amestecă mașină, copii play doh-unelte, playdoh set copii, rola aluatul freze, pancake machine manual.

 • Gen: Unisex
  Numărul De Model: Crema De Filtru De Gheata
  Avertizare: Nu Manca
  Intervalul De Vârstă: > 3 ani
  Plastilină De Culoare Număr: 4 culori
  Cantitatea de plastilină de culoare: 4 culori
  Tip: Plastilină și o Trusă de scule

  Lut și înghețată mașină au fost luate separat.Dacă aveți nevoie de un set complet de produse, vă rugăm să cumpere SETA/B și lut.

  1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin Sigure de Plată

  2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

  3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

  4. Mai mult de Plată întrebare.Vă rugăm să verificați link-ul următor: help.Sc38dimitriecantemir.ro/categories_Payment.html

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Pentru a atrage și păstra clienții cu servicii excelente .Să îndeplinească și să depășească satisfacția clienților !

  7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Tu trebuie să ne spui ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Sc38dimitriecantemir.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare