Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439 Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439 Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439 Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439 Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439 Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439

Coajă frumos Și Formă de Scoică Mucegai Silicon luat Masa, Ustensile de bucătărie Non-Stick de Decorare Tort Fondant Săpun Mucegai SQ1439

19.44lei 14.60lei
In stoc
s9505

Etichete: detalii 12 volți, caz plug xiaomi, cazul samsung s2o, detalii 18 ani, detasabila clipuri, transportoare măsură, cd-rom-ul citește, desene animate, jucării diy, convoiul lumini l6.

 • Nume De Brand: SQX
  Textura: MOALE
  Producator: Guangdong
  Certificare: SGS
  Caracteristică: Eco-Friendly
  Tip: Tort De Instrumente
  Tort De Instrumente De Tip: Matrite
  Numărul De Model: SQ1439
  Material: Silicon
  culoare: Aleatoare

  Sfaturi: culoarea este trimis la întâmplare

  Nume: silicon tort mucegai

  Dimensiune: 80mm*75mm*13mm

  Utilizări: de a face prăjituri, ciocolată, pâine ...

  Certificare: FDA, LFGB, SGS

  Caracteristici: convenabil, non-toxice de protecție a mediului, de operare, design inovator, temperatura de încălzire este de -40-230 de grade!

  Aplicabile instrument: cuptor cu microunde, cuptor, frigider, etc.

  Sfaturi:

  1. Noastre comune internaționale de curierat expres gratis, ora de sosire este de aproximativ 15 și 39 de zile!

  2. sub unice de plată, atunci când sper că puteți să verificați dacă adresa este corectă, sau dacă aveți nevoie pentru a schimba la alte adrese, vă rugăm să ne contactați!

  3. Dacă ați cumpărat doar o sumă totală de mai mult de 399 de dolari, vom înlocui un mod mai rapid de logistica de transport, dar, de asemenea, în funcție de nevoie de dumneavoastră logistica de transport maritim!

  4. Dacă găsiți că produsele noastre au probleme, vă rugăm să ne contactați!Vom obține calendarul de noi produse, sau returna prețul de achiziție pentru tine!

  SQX bine ai venit!

 • Recenzii (1)

  • Yuki15 Amh

   a little smaller than expected but will work

  Scrie o recenzie

Produse similare