TBOC 5D ecran Protector pentru Huawei P30 Pro [6.47

TBOC 5D ecran Protector pentru Huawei P30 Pro [6.47 "] Cristal temperat de sticlă ultra subțire de protecție completă grele

25.85lei
In stoc
s9446

Etichete: huawei p30 pro, caz acoperire pentru onoare 8s, huawei p30, caz huawei y6ii, p20 sticlă de culoare, huawei p30 pro ecran protector, display huawei p30, huawei p30 pro cu ecran de, film huawei p30, poco f2 pro ecran protector.

 • Compatibil Marca De Telefon: Huawei
  Edge-to-Edge Acoperire: Da
  Nume De Brand: TBOC
  Utilizarea: telefon mobil
  Tip: Față De Film

  Protejează Smartphone-ul de la șoc, zgârieturi și zgârieturi cu acest 5D Protector din sticla temperata

  Deși folosește tău Smartphone cu multă grijă este foarte important ca ceea ce trebuie protejate în primul rând de moment pentru a preveni sufra nici un rău, și ai o multime de nimic.

  Detalii 5D temperat pahar ecran Protector:

  Acoperire completă ecran -Această sticlă călită acoperă întregul ecran, inclusiv marginile, și îmbunătățește experiența vizuală.Se integreaza perfect cu smartphone-ul, care să permită o compatibilitate totală cu sensibilitatea touch screensaver, fără nici un amestec.

  Protecție maximă -sticla design ultra subtire certificat care protejează ecranul de la telefon rezistent la șocuri, zgârieturi acoperire, zgârieturi și alte agresiones.Duritate-a asigurat că se întâlnește cu standard 9H durabilitate mare.

  Frumos atinge și transparență TOTALĂ -Imbunatateste touch screen original, oferind un sentiment buna imbatabile.Previne culori si straluceste ecran uită-te-a lovit.Permite acces la TOATE controalele.

  Ușor de instalare și de curățare -strat Special care respinge grăsime, murdărie și previne rămână Urme pe display.Fi fixat pe ecran printr-un adeziv, pe care nici un reziduu, a fost retras.

  100% satisfacție garantată -Cumpărare fără risc.Dacă nu quedas satisfăcut devolvemos banii.

  Presat acum butonul "adauga la seturi coș" și poartă tău Smartphone cu Siguranță totală și nu vă faceți griji.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare