Wireless 2 Fascicul Fascicul IR 30M Bariera Infrarosu Detector de Mișcare Pentru KERUI Acasă de Securitate Wifi GSM Sistem de Alarma Wireless 2 Fascicul Fascicul IR 30M Bariera Infrarosu Detector de Mișcare Pentru KERUI Acasă de Securitate Wifi GSM Sistem de Alarma

Wireless 2 Fascicul Fascicul IR 30M Bariera Infrarosu Detector de Mișcare Pentru KERUI Acasă de Securitate Wifi GSM Sistem de Alarma

186.71lei 149.36lei
In stoc
s9401

Etichete: alarma kerui, alarma gsm, bariera de copii, alarma fascicul, camera de alarmă cu senzor de mișcare, alarma de perimetru, incarcator asus k52, camera hikvision wifi, Alarma, kerui k7 solare.

 • Nume De Brand: KERUI
  Origine: NC(de Origine)
  Numărul De Model: MT0230W

  Wireless 2 Fascicul Fascicul IR 30M Bariera Infrarosu Detector de Mișcare Pentru KERUI de Alarmă de Securitate Wifi GSM Sistem de Alarma

  1.Digitale de frecvență cu ultrasunete reflecție + active tehnologia infrarosu pentru a determina poliție compus situația, performanță stabilă și de încredere.

  2.Umane proiectate să se rotească la lansare, receptorul punct de vedere, pentru a îmbunătăți anti-demolare, anti-cut, anti-animale de companie funcții, spre satisfacția la usurinta.

  3.Anti-orbire ajuns 50000LUX, pentru a evita complet sfârșitul de interferență, folosind deplasarea diode, rezolva problemele de canalul adiacent interferențe, astfel încât pe care doriți.

  4.Numărul de inteligenta artificiala pentru a identifica fuzzy: fuzzy, inteligența artificială a judeca, rata de rezultate fals pozitive la un nivel minim.

  5.Smart Putere de lansare: cip auto-a dezvoltat în mod automat de detectare la schimbările de mediu, în funcție de starea mediului din

  6.Ajustare dinamică de emisie radio de putere, de a extinde foarte mult durata de viață utilă a tubului de lansare, dar, de asemenea, pentru a reduce puterea.

  7.Verde: o controlabile caracteristici arată că instalarea a fost finalizată, închiderea poate fi arătat că economii substanțiale la putere.

  8.Avansat anti-alpinism caracteristici, fiabilitatea sistemului, pământuri rare magnetic permanent unghiile, ușor de instalat.

  Fascicul de lumină : 2 grinzi

  Inaltime: 28cm

  Modul de detectare: Dacă mai mult de 2 grinzi este adăpostit, semnalul va fi deșteptător pus.

  Sursă de lumină: infraroșu

  Viteza de inducție: 10-500ms.

  Ieșire de alarmă: releu este normală N/C. ieșire de Alarmă va continua timp de 2 secunde.Contact volumul este DC24V/0.5 mA si rezistenta este 100Ω

  Tensiune: DC9-24V ; AC8-18V

  Distanța de monitorizare: 30 metri

  Temperatura: -25-55

  Vizibilitate: mai mult de 5m

  Curent: 60mA

  Pentru mai: 30mA

  Mijloace de roua&ceata-dovada: de Încălzire a locuințelor (reaproviziona)

  1 x pereche de 2 raza 30M Bariera Infrarosu Detector

  2 x surse de alimentare

  1.Atunci când Fasciculul IR fi declanșat, acesta va suna și trimite semnal la panoul system.

  2. Sistemul de alarmă gazdă va suna și trimite SMS/apel presetate numărul de telefon.

  3. Veți primi o notificare la prima dată.

  Anti Animale De Companie

  Rezistent la apa

  Gama De Detectare

  Poate Lucra Cu KERUI Sistem de Alarma

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare