Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine

Pliere Montat pe Perete Cuier de Haine în aer liber, Balcon Multi-funcția de Uscare Raft Retractabil Invizibil Pliere Cuier de Haine

64.22lei 43.04lei
In stoc
s9376

Etichete: bare uscat, extensibil pliere uscător de haine, baie de cristal robinet, balcon suport, pânză de cal, cârpă uscată rack, sârmă pânză, vintage uscător de rufe, balcon cuier, raft cuptor.

 • Tip De Instalare: Montat Pe Perete
  Este Extensibil sau Nu: Da
  Material: Aluminiu
  Este Pliabil sau Nu: Da

  Caracteristici:

  Pliere întinde cuier de haine, întinde tija de extensie, pot atarna prosoape și haine, cu vânt inel, rezistenta la vant.

  Rotație de 360 de grade design, spatiu nelimitat unghi de rotație, cross-linked design de blocare, nu este ușor să alunece.

  Rezistență la coroziune și puternic capacitatea portantă.

  Șuruburi din oțel inoxidabil poate fi pliat și închis atunci când nu este în uz, economisind spațiu, și poate fi instalat în mod flexibil, indiferent de dimensiunea spațiului.

  Caietul de sarcini:

  Produs material: spațiu de aluminiu

  Dimensiuni: lungime 1585mm/62.41", primele 2 secțiuni de lungime 1020mm/40.16".

  Domeniul de aplicare de utilizare: balcon, wc

  Proces de formare: se întinde

  Metoda de instalare: gaura de fixare

  Sfaturi:

  Primele două secțiuni suport de 50kg.

  Note:

  1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  1 X Cuier De Haine

  1 X Șurub Accesorii

  [relateproductdetail/]

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare