Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22 Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22 Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22 Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22 Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22 Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22

Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22"Lenjerie de Epocă și de Vacanță Batiste Brodate Cafea Puncte Batiste Pentru Ocazii

148.55lei 133.70lei
In stoc
s93475

Etichete: cafea instrument, ESPRESSO, boabe de cafea, guler tumblr, magazin de cafea, filtru de cafea, sală de fitness femeie, cupru sănătate, haina sport, sală de fitness.

 • Numărul De Model: ART.NR.F1706
  Tip De Element: Batiste
  Element De Lungime: 22inch
  Gen: Unisex
  Min pentru 12pieces/1 Duzină de: Lenjerie de pat alb Batiste
  Numele Departamentului: Adult
  Tip: Alb
  Model Tip: DOT
  Grupa De Vârstă: Adulți
  culoare: lenjerie de pat alb/ Culoare embroudered Cafea Batiste
  Utilizarea: Acasă, Hotel, Sport, Plaja, Avion, Cadou
  Lățime Produs: 14
  Aplicabile Oameni: Universal
  Material: Lenjerie de pat
  Stil: Noutate

  Descriere:

  Noutatea Unisex Batiste 12BUC/Lot 14x22".

  Alb De Batiste.

  Brodate Cafea Puncte De Epocă Și De Vacanță Batiste Pentru Ocazii Speciale.

  Cele mai Frumoase Alb Lenjerie de Noutate Unisex Batiste cu un dual hemstitched de frontieră și 3 rânduri de brodat puncte.Culoare Cafea de brodat puncte.

  ART.NR.F1706 Dimensiuni:14"x 22".Despre 35cm*55cm .

  Min pentru 12pieces/1pack.fiecare prosop este realizat din 55% in 45%bumbac . 12pieces/pe sac.

  În scopul de a primi oaspeții de vacanță și design de Noutate Unisex Batiste .fiecare Batiste este realizata din 55%linen45%bumbac.

  Lenjerie de Noutate Unisex Batistele sunt un binevoitor la Batiste sau de praf de cameră.Se îmbracă vanității și a face oaspeții să se simtă onorat și speciale.Ea aduce look plin de farmec al Lumii Vechi Europa în camera de praf.lenjerie de Noutate Unisex Batiste la prețuri care toată lumea își poate permite.

  decor de nunta .

  Culoare Cafea de brodat puncte este cel Mai popular și elegant Alb Lenjerie Vintage Batiste face orice turist să se simtă binevenit .

  destul de suficient pentru fiecare zi foloseste.disponibil, de asemenea, în cina servetele.servetele de cocktail.placemats.alergători și fețe de masă.

  Absolut superb și va dress up orice gospodărie.De asemenea, perfect pentru proiecte de broderie!

  Datorită lamelor variații în dimensiunile vor apărea.Toate mărimile enumerate pe lista de prețuri sunt de tăiere dimensiuni.Dimensiunea reală poate fi de la 1 la 3% mai puțin.Bunurile enumerate exact dimensiunea la dimensiunea reală a mărfurilor.

  Vă rugăm să rețineți

  care cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul ești în țara ta.Aceste

  taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

  Compania de transport maritim: ePacket .

  China Post Aer Înregistrat Mail .

  Singapore Post .

  EMS .DHL.

 • Recenzii (1)

  • Tanusha2011

   Very nice and good quality

  Scrie o recenzie

Produse similare