1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști 1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști 1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști 1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști 1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști 1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști

1 Pereche de Înlocuire Tampoane pentru Urechi Perna Pernițe pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Căști

29.67lei 26.99lei
In stoc
s9286

Etichete: panasonic casti tampoane, EAN, panasonic casti piese, perna panasonic, port hdmi ps4, panasonic rp, panasonic casti marea britanie, panasonic mobile, căști, ear panasonic, panasonic casti monitoare.

 • Material: Piele
  Numărul De Model: Pentru Panasonic RP-DJS400
  Tip De Element: Tampoane Pentru Urechi
  Pachet: Da
  Origine: NC(de Origine)
  Nume De Brand: YDYBZB
  Dimensiune: standard

  Pernițe de schimb pentru Panasoinc Căști -elasticitate Mare, durabil si moale. -Căști de înlocuire burete spuma tampoane.Bun pentru înlocuirea uzate sau pierdute tampoane pentru urechi. -Conceput pentru a spori fidelitatea audio de amortizare a vibrațiilor între ureche și cu cască, oferind mai multe sunete vibrante. -Compatibil pentru Panasonic RP-DJS400 Căști Pachetul inclus: 1 pereche de pernițe (Căști nu sunt incluse)

  Multumesc mult pentru tine de a alege magazinul nostru, încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte.Ne va fi de dispecerizare aceste elemente în curând.Speranța mai multe șanse de a coopera cu tine!Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult dacă ai să ne dea de cinci stele, feedback-ul și lăsați feedback-ul pozitiv experiența dvs. cu noi!Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați direct pentru asistență, mai degrabă decât de a depune o cerere de rambursare.Ne propunem pentru a rezolva toate problemele cât mai repede posibil!Doresc cel mai bun!

 • Recenzii (1)

  • Golkiper1 94

   Excellent Product

  Scrie o recenzie

Produse similare