Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML

Tyre Gloss Interior Curat Anvelope Ceara Vopsea de uz Casnic Agent de Curățare Roată de Mașină de Curățare Anvelope Auto Agent de Curățare Anvelope poloneză 300ML

28.35lei 23.51lei
In stoc
s9140

Etichete: vopsea auto, interior imagine, masina poloneză, negru anvelope spray, masina roata folie, mașină de efect, curat, clar, masina pentru vopsea, tabloul de bord masina poloneză, tabloul de bord masina vopsea.

 • Lățime Produs: 0.0inch
  Înălțime Element: 0.0inch
  Tip De Material: Lichid
  Element De Lungime: 0.0inch
  Articol Diametru: 0.0inch
  Articol Greutate: 310g
  Tip De Element: La Fața Locului Rugina & Tar Remover Loc
  Extern De Certificare De Testare: ce
  Nume De Brand: Julam
  Caracteristici Speciale: Masina Agent De Acoperire
  Element De Volum: 120ml/300ML

  120ml/300ml Masina Nano acoperire prin pulverizare agent Repelent Strat Ceramic Placat cu Sticlă de Cristal Lichid Hidrofob Agent rezistent la apa Descriere:

  1. Formarea unui strat de acoperire, strălucitoare ca nou, formând un strat de strat după strat pentru a restabili vopsea de la fabrica de stat.

  2. Praf, murdărie și alte pete sunt ușor de a adera la suprafața de vopsea, ceea ce face vopsea de suprafață murdară, cu o frunză de lotus în vigoare după strat, îmbunătățirea auto-curățare și hidrofob al thepaint suprafață.

  3. Îmbunătăți duritate, reduce zgârieturi, formează un strat protector după strat, de a reduce sau de a evita zgârieturi cauzate de forțe externe, și de a reduce deteriorarea vopselei.

  4. Rezistenta la temperaturi ridicate, nici o urmă de arsură, poate rezista în mod eficient oxidativ decolorarea problemă cauzată de temperatura ridicată după strat, face vopseaua mai luminos.

  5. 100% de brand nou și de calitate.

  Caracteristici:

  Nume: Auto Nano Acoperire Prin Pulverizare Agent

  Capacitate:120m/300ml

  Lista De Ambalare:

  1*Automobile Nano Acoperire Prin Pulverizare Agent

  Note:

  1. 1 inch = 2.54 cm

  2. Vă rugăm să-l măsoare tine de a alege mărimea potrivită.

  3. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

 • Recenzii (1)

  • Mr C O W B O Y

   FASFDADF

  Scrie o recenzie

Produse similare