Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor

Aparat auditiv Reincarcabil aparat auditiv pentru Hipoacuzie Mini Invizibil Amplificator de Sunet pentru persoanele În Vârstă Ureche de Îngrijire USB Auzi Ajutor

207.21lei 91.17lei
In stoc
s9072

Etichete: aparat auditiv amplificatoare amazon, mini ampli audio, puternic amplificator de auz, tv amplificator de sunet de auz, cohlear, aparat auditiv sida bluetooth, minnie auditiv, micro reîncărcabilă aparat auditiv, în vârstă de auz, auzi.

 • culoare: Argint(Ca În Imaginea De Mai Jos)
  Alimentare: USB de Încărcare
  Dimensiune: Approx. 43*16.5*11.3mm/1.69x0.65x0.44inch
  Saturația Maximă De Putere Acustică: 120dB
  Origine: China Continentală
  Nume De Brand: agdoad
  Răspuns în frecvență: 450Hz~4500Hz
  Timp De Încărcare: aproximativ 1-2 ore
  Curent de lucru: 1.2 mAh
  Full-Acustice Câștiga: 30dB
  Distorsiune Armonică Totală: 10%
  Tensiune De Lucru: DC 12V
  Zgomot de intrare echivalent: 32dB
  Material: ABS

  Caracteristici

  1.Materiale de înaltă calitate ABS oferă confortabil și prietenos cu pielea atinge sentimentele, non-toxic și în condiții de siguranță pentru piele. 2.Ușor-to-wear cu suport design poate fi ușor agățate pe ureche cu confort ergonomic, nici o presiune va duce la urechi. 3.Vino cu 6 bucati de dopuri de urechi în diferite variante de dimensiuni, pe scară largă costum diferiți utilizatori cu perfect fit personalizat. 4.Alimentat direct de introdus în bază de încărcare pentru convenabil de încărcare USB, iar indicatorul luminos se poate activa direct și clar starea de încărcare monitor. 5.Suport ușor butonul de control, acces gratuit la putere on/off și reglarea volumului, ușor de utilizat și convenabil.

  Atenție:

  Foarte sugerat pentru a fi utilizat pentru persoanele cu ușoară până la moderată a auzului.Notă: vă Rugăm să permiteți unele abateri din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

  Pachetul Inclus:

  1* Ajutor Auditiv(Unitatea Principală) 1* Caz De Încărcare 6* Dopuri de urechi 1* Perie (Culoarea este prezentat în imaginea de mai jos)

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare