A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon

A 6-a Generație Turbo Ciclon Industriale Colector de Praf Filtru Turbo Colector de Praf Ciclon

90.36lei 67.78lei
In stoc
s8970

Etichete: praf furtun, 1 bucată ciclon colector de praf filtru, mare ciclon, robot ștergătorului, simplu separatorul de praf, fum colector de praf, cyclon colector de praf, colector de praf ciclon filtru, cyclon praf, cycloon praf.

 • Origine: NC(de Origine)
  Numărul De Model: Turbo Ciclon Industriale Colector De Praf
  Vid Tip Piesă De: Filtre
  culoare: Negru/Alb

  Caracteristici:

  Electricitatea statică este generat în timpul funcționării.Pentru a preveni electricitate statică, folosiți un trei-core cablu de alimentare cu împământare.De asemenea, utilizați-l într-un mediu sub 80C.

  În scopul de a asigura utilizarea normală a vântului colector de praf, aerul de admisie volumul de portul de aspirație trebuie să fie mai mare decât praf suma de intrare, în caz contrar, fenomenul de "oana" va apărea.

  Nu este permis să-și îngroape portul de aspirație în cenușă.Dacă este făcut, colector de praf circuit poate numai de descărcare de gestiune praful de pe ventilator pentru că nu există nici aer sau conținutul de aer este prea mic.

  Diametrul de potrivire țeavă dreaptă este mai mare decât diametrul interior al colector de praf.Atunci când asamblarea, în primul rând de căldură de la colector de praf conducta de gaz, apoi se introduce în țeavă dreaptă, și fixați-l după răcire.

  Descriere:

  Realizate din materiale de înaltă calitate pentru o viață lungă.

  Caietul de sarcini:

  Putere: ≥750w

  Sprijinirea volum de aer: 80-210m3/h

  Pachet: presiunea vântului 2-38 kpa

  Dimensiune: 190*165*320mm

  Culoare:alb/negru

  Pachetul Inclus:

  1*Industriale colector de praf

  Note:

  1. Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală element ar putea fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.

  2. Datorită efectelor de iluminare, setările monitorului, etc. Ar putea fi o mică diferență în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare