Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth

Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth

43.89lei 26.32lei
In stoc
s8968

Etichete: ts conector rca, bluetooth transmițător rca, albastru bluetooth tv, bluetooth primit, transmițător bluetooth oem tv, wifi receptor audio exprimate, transmissor bluetooth, audio bluetooth transmițător pentru tv, bluetooth dongl, audio technica ureche.

 • Nume De Brand: KOQIT
  Mini Bluetooth: Transmițător Audio
  Suport De Înaltă Definiție: NICI unul
  TV PC-ul de Calculator: Difuzoare
  Tip Wireless: Bluetooth
  USB Adaptor RCA: USB Adaptor RCA
  Pachet: No
  Pistă De Sunet: Single
  Jack de 3,5 mm: Jack de 3,5 mm
  Wireless: Wireless
  Numărul De Model: Transmițător Bluetooth
  Conținutul: Audio
  Interfață: 3.5 mm
  Muzica Stereo: Muzica Stereo
  Plug and play: Plug and play
  Suport Card De Memorie: No
  WIFI Standard: NICI unul

  Transmițător Bluetooth 2 in 1 Wireless Audio Stereo de 3,5 mm Jack USB/RCA plug and play AUX TV Pentru Calculatoare de Căști Bluetooth

  Caracteristici:

  Transmițător Bluetooth (nu este un receptor Bluetooth) - Conectați-vă la dispozitiv de ieșire audio cum ar fi TV, iPod, CD player, PC, MP3/MP4, și de a transmite audio Stereo pentru căști Bluetooth/căști și boxe Bluetooth.

  Emițător TV - Conectați Bluetooth transmițător la TELEVIZOR jack audio de la TV și de a transmite sunetul la setul cu cască Bluetooth, doar se bucură de spectacolele de la noaptea târziu, fără a deranja pe cei dragi, nu-i trezit de orice sunet TV.Notă: Aceasta nu are suport pentru Samsung Smart TV.

  Ușor de utilizat - Complet plug and play, dispozitivul este alimentat prin USB, astfel încât nu este nevoie de a limita timpul de redare.Ușor de utilizat, deoarece va fi asociat automat data viitoare, eliminând necesitatea de a asocia din nou, economisind timp și de economisire a timpului de muncă.

  Latență scăzută - vă Permite să vă bucura de muzică stereo sau ma uit la TV în liniște pentru o mai bogată, mai profundă experiență a sunetului.

  Design Compact - de dimensiuni Mici, greutate redusa, poate fi folosit oricând, oriunde, bucurați-vă de muzică frumoasă, distanta de transmisie > 32 de picioare

  Cum Să Utilizați:

  1. Conectați produsul în portul USB de pe TV sau laptop sau Calculator.

  2. Conectați produsul la TV sau laptop folosind un cablu audio (notă: ieșire audio de 3,5 MM port sau RCA audio port de ieșire).

  3. Porniți setul cu cască Bluetooth sau difuzor și intra în modul de împerechere (posibil să aveți nevoie pentru a opri telefonul are funcția Bluetooth).

  4. Asocierea pentru câteva secunde.Indicatorul va clipi repede, iar dispozitivul se va cupla automat.

  5. Așteptați un minut după împerechere pentru a reda muzică sau video de pe computer.Sunetul va fi transmis de la o cască Bluetooth sau difuzor (dacă asocierea nu este de succes, puteți încerca de mai multe ori)

  Pachetul inclus:

  1 X transmițător Bluetooth

  1 X Cablu RCA

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare