Pdr Bat în Jos de Sus în Jos Vârful de Metal cu Magnet ProCraft PDR Instrument Ciocan Pdr creion de Sus în Jos, cu cap de metal paintless dent de reparare

Pdr Bat în Jos de Sus în Jos Vârful de Metal cu Magnet ProCraft PDR Instrument Ciocan Pdr creion de Sus în Jos, cu cap de metal paintless dent de reparare

123.09lei
In stoc
s8810

Etichete: pdr instrumente pentru a scoate urme de lovituri paintless dent, magnet din neodim, paintless dent de reparare, 3xl jachetă, ciocan, pdr ciocan electric, metabo instrument, tamplarie hammer, multe mini ciocan, ciocanul de jucărie.

 • Nume De Brand: ProCraft
  Origine: TR(Origine)
  Material Mâner: Aluminiu-Aliaj de cupru
  Cerere: Pick Hammer
  Tip De Element: Pdr De Sus În Jos Instrumentul
  Caracteristici: Mini
  Numărul De Model: Alüminium
  DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare
  Cap De Ciocan Material: Din Oțel Inoxidabil

  Stoc: Nu este Doar Verde, Galben, Violet Culoare

  ProCraft Pdr Instrumente de Sus în Jos fibre cu cap de metal cu magnet

  Produsele noastre sunt fabricate în Turcia.Produsele noastre sunt trimise din Turcia.Acesta este trimis de rapid de transport maritim în 24 de ore.Toate produsele pe care le poate sprijini de înaltă calitate, astfel încât fiecare client poate fi mulțumit.Produsele noastre sunt foarte ușor de utilizat

  Notă: Prieten Drag; 1 - Toate produsele cumpărate pot fi supuse taxelor vamale în funcție de țară.Taxele vamale sunt responsabilitatea cumpărătorului.Transport gratuit nu include vamale responsabilitate.Diferite țări au diferite politica vamală.În unele țări, nu există nici o taxă vamală, în unele țări există o taxă vamală.Vanzatorul nu poate controla această situație.Vă rugăm să știu regimul vamal atunci când achiziționează produsul. 2 - vă Rugăm să furnizați adresa corect pentru transport.Pentru ca pachetul sa fie livrat cu succes, vă rugăm să verificați corecta nume de oraș, cod poștal și accesibil numărul de telefon.Acest lucru este foarte important pentru ca produsul să fie livrat la tine rapid. 3 - Toate produsele sunt livrate de la ușă la ușă, cât mai curând posibil.Toate produsele achiziționate sunt livrate în termen de 36 de ore de la cele mai recente. 4 - vă Rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.Ca o companie care ii pasa de satisfactia clientului, putem rezolva problema rapid.

  Toate cardurile de credit sunt acceptate prin securizată a procesatorului de plati .De plată; trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la data comenzii.Dacă sunteți în imposibilitatea de a plăti imediat după licitație este închisă, vă rugăm să așteptați câteva minute și să completeze plățile în termen de 15 zile.

  Elementul va fi livrat în termen de 36 de ore după efectuarea integrală a plății este stabilit. 7 zile lucrătoare pentru week-end sau de vacanță motive.Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând, Vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.În mod normal, am răspuns la e-mail în termen de 24 de ore.Uneori poate exista o mică întârziere.Week-end sau de vacanță.Dacă nu primiți e-mail nostru după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-alte adrese de e-mail.ProCraft oferă 12 luni de garanție a produsului.Produsele sunt pregătite pentru expediere prin trecerea prin anumite calitate de puncte de control.Nu deteriorat, folosite sau problematice produsele sunt livrate.Dacă există o problemă cu producția defect al produsului, de schimbare și de expediere de produse noi sunt livrate gratuit în conformitate cu statutul de stoc.În cazul în care cumpărătorul dorește să înlocuiască produsul, indiferent de motiv, el poate trimite înapoi și să facă schimb de produse.Vamale și costul de transport maritim aparține Cumpărătorului.Taxa pentru a retrimite elementul înlocuit încă aparține cumpărătorului.

  ProCraft Produse sunt produse de înaltă calitate.Suntem foarte încrezători în calitatea produselor noastre.Prin urmare, atunci când primiți Produse, feedback-ul, Dacă vă împărtășesc imaginea și să dea un scor mare, vom defini un cupon de reducere pentru cumpărături viitoare.

 • Recenzii (1)

  • Tabyretka 92

   The product arrived super fast, well packed, good quality and excellent A1 finish, they even sent it the color I asked for. Very professional and responsible company, I will continue to buy them. I recommend this company!

  Scrie o recenzie

Produse similare