XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa

XIAOMI 3L Filtru de Apă Cană Fierbător Carbon Activat Ulcior de Filtrare Dozator Cupa Acasă Purificator de Apa

121.18lei 94.52lei
In stoc
s8726

Etichete: cafea kettl, infinix nota 7, mi xiomi, 3 xaomi, hervidor, infinix nota 6 telefon, viomi xiaomi, pinlo xiaomi cupa, xiaomi mi dozator, xiaomi mi.

 • Capacitate: >2L
  Metoda De Incalzire: Underpan Încălzire
  Certificare: ce
  Origine: NC(de Origine)
  Termică: No
  Nume De Brand: Xiaomi
  Putere (W): 18W
  Tensiune (V): 220V

  Informații Despre Produs:

  Caracteristică:

  - Multiple de filtrare, în mod eficient filtre de clor rezidual, reduce amploarea și metale grele.

  - Trei straturi de filtrare ecran izolează în mod eficient cărbune activ de particule, nici plutitoare de carbon Amestecat metoda de filtrare folosind un amestec de carbon activ si rasina de particule.

  - 360° flux de intrare de canal asigură utilizarea deplină de material de filtru, filtre de un ulcior de apă în jurul valorii de 5 minute.Transparent de calitate alimentară CA material, BPA-free.

  - Filtru de viata LED-uri indică atunci când pentru a schimba elementul filtrant.

  - Praf-dovada cioc.

  - Ușor de îndepărtat capacul.Pâlnie în formă de design.

  Km Filtru De Apă Ulcior Caietul De Sarcini:

  Model: MH1-B

  Debit de apă: 0,1 L/min, Presiune de Operare: 0 - 0.1 MPa Temperatura mediului Înconjurător: 4 - 40℃

  Potrivit Temperatura Apei: 5 - 38℃

  Apă Filtrată Compartimentul De Volum: 2.0 L

  Apa Nefiltrata Volumul Compartimentului: 1.0 L

  Nominală Totală De Filtrare Volum: 50 L

  Produs Net în Greutate: 1.0 kg

  Cartuș Caietul De Sarcini:

  Model: V1-FX4

  Potrivit Temperatura Apei: 5 - 38℃

  Potrivit Apă Sursa: vă Rugăm să folosiți apă fiartă, care a fost răcit la temperatura camerei

  Aplicabilă Presiunea Apei: 0 - 0.1 MPa Temperatura mediului Înconjurător: 4 - 40 ° C Debit de Apă: 0,1 L/min

  Produs Net în Greutate: 163 g × 3

  Brut Greutate: 0.6 kg

  Nominală Totală De Filtrare Volum: 50 L

  Dimensiuni produs: 100.7 × 58 × 82 mm

  Ambalare Dimensiuni: 188 x 110.5 x 91 mm

  Pachetul Inclus:

  Km Filtru de Apă Ulcior x 1 / Cartuș x 3

  Cum să Utilizați:

  1.Elimina ulcior și cartuș din ambalaj, și se spală în interiorul și în afara suprafețelor de ulcior.

  2.Atunci când se utilizează pentru prima dată, introduceți filtrul în apă la temperatura camerei și se agită ușor pentru a elimina bulele de aer.

  Așteaptă 10 minute până când cartușul filtrant este suficient de saturate cu apă, apoi scoateți cartușul din apă.

  3.Instalați cartușul, apoi se umple cu apă nefiltrată compartiment cu apă de două ori (aproximativ 2 L de apă) și lăsați apa prin filtru pentru a finaliza 2 runde de cartușe de spălat.

  4.Apăsați și țineți cartușul indicator de înlocuire "START" bu5on pentru 3 secunde, până când toate luminile s-au aprins, apoi eliberați.Trebuie activat cu succes cartușului durata de viata funcția de indicator.

  5.Umple cu apă nefiltrată compartiment cu apă (circa 1 L), apoi așteptați pentru apa să se filtrează printr-cartușul și se varsă în cer apă filtrată compartiment (are nevoie de aproximativ 5 minute).Apa este apoi gata pentru băut sau gătit.

  Produsul Arata:

  Livrare:

  1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

  Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

  Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

  2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

 • Recenzii (1)

  • Jorge Jre

   Good quality li board

  Scrie o recenzie

Produse similare