Kit De Supraviețuire De Tip Militar Filtru De Apă Kit De Supraviețuire De Tip Militar Filtru De Apă Kit De Supraviețuire De Tip Militar Filtru De Apă Kit De Supraviețuire De Tip Militar Filtru De Apă

Kit De Supraviețuire De Tip Militar Filtru De Apă

182.30lei 173.17lei
In stoc
s8602

Etichete: suv-ul kit de iarna, sistem de filtrare a apei comerciale, blocare pistol, aer filtru de carbon, supraviețuirea cuțit bărbați, filtru de apa, radio supraviețuire, cutite de supravietuire kituri, tabăra filtru, pușcă ak47.

 • Filtru Cartuș Înlocuibil: Da
  Dimensiune: 165*50*85mm
  Tip: Filtru De Apa
  Firltration Dimensiunea Porilor: 0.01 microni
  Nume De Brand: miniwell
  GW: 425 g
  Debitul De Apă: 0,5 L (0.13 gal)/min
  Material: ABS , Fibra de Carbon, UF(grad medical)
  NW: 245 g
  Origine: NC(de Origine)
  Accesorii: De admisie și de Evacuare Furtun, Sac Textil, Instrucțiuni
  Capacitate De Filtrare: 1000 Litri
  Numele: Filtru De Apa Portabil

  Miniwell L610 filtru de apa portabil permite utilizatorilor să bea curat mare-degustare de apă din surse naturale surse de apă proaspătă.Este eficient împotriva bacterii (Salmonella, Holera, e. coli, etc), chisturi de protozoare, și-virus, elimină, de asemenea, clor rezidual, gust neplăcut, miros și culoare.Miniwell filtru de apa portabil este ideal pentru drumeții și camping, călătorie, pregătirea pentru situații de urgență și de supraviețuire.Pentru că L610 este portabil și ușor, acesta este de asemenea mare pentru turiștii care nu doresc să se bazeze pe calitatea de apă locale.

  Caietul de sarcini:

  Model

  L610

  Filtru Cu Dimensiunea Porilor

  0.01 microni

  Dimensiune

  165*50*85mm

  NW

  245g

  GW

  445g

  Debitul De Apă

  0,5 L (0.13 gal)/min

  Capacitate

  1000L

  Material

  ABS , Fibra de Carbon, UF(grad medical)

  Accesorii

  De admisie și de Evacuare Furtun, Sac Textil, Instrucțiuni

  Caracteristici:

  Cel mai mic Filtru cu Dimensiunea Porilor de 0,01 microni

  Indeparteaza 99,9% Bacterii pe baza de apa si chiar Virusuri.

  Elimină 99% Cadmiu, Plumb, Mercur (Heavy Metal).

  Superior De Filtrare Capacitate: 1000 Litri.

  Îmbunătățită de Reducere de gustul de Clor, Gust Neplăcut, Miros și Culoare.

  Păstrează Mineralele Benefice din Apa.

  Filtru cu cartușe înlocuibile

  Certificat de FDA CE SGS

  Termen de valabilitate: 5 ani(După Inițială de Umectare: 3 ani)

  Structuri:

  3 etape de filtrare procesul de miniwell L610 mecanic filtre de apă dulce de funcționare pentru un gust bun apei.Ea nu are nevoie de chimicale, electro putere sau lumina UV pentru a funcționa.

  Etapa 1: 0.1 Microni UF Pre-Filtru bloc s, nisip, rugina, nămol, viermi, bacterii și alte particule mari care pot bloca sistemul.Ajută pentru a prelungi filtru de carbon (etapa 2) și membrana UF (etapa 3) capacitatea de viață.

  Etapa 2: Fibra de Carbon Filtru puternic elimină gustul neplăcut, mirosuri și clor rezidual în apa brută, chiar metale grele (Plumb, Mercur și Cadmiu), datorită suprafeței mari de fibra de carbon.

  Etapa 3: 0.01 micron filtrare dimensiunea porilor de Miniwell L610 UF filtru are mare eficacitate în eliminarea protozoare (de exemplu, Cryptosporidium, Giardia) și bacteriile (de exemplu Campylobacter, Salmonella, Shigella, E. coli), de asemenea, eficiența în eliminarea virușilor om cunoscut (de exemplu, Intestinali, Hepatita a, Norovirus, Rotavirus)".Oferă 1000 de Litri de apă potabilă.

  UF caracteristici:

  L610 Ultra-filtrare filtru are un stat-of-the-art UF Hollow Fibre Tehnologia de membrană la nivelul de 0,01 microni.Apa curge natural prin porii din exterior-prin peretele membranei sub presiune scăzută.Particule în suspensie și materiale de înaltă greutate moleculară sunt în imposibilitatea de a trece prin 0.01 microni membrana UF, lăsându-te doar cu apa curata si proaspata si minerale benefice.Proba tehnologie este folosit pentru a produce apă curată în facilități medicale și mari municipale de tratare a apei.

  De asemenea, UF membrana poate fi aruncat înapoi pentru a prelungi durata de viata.L610 UF filtru exterior-în configurația maximizeaza usurinta de autocurățare.UF membrana de performanță poate menține mult mai mult decât 1000Liters dacă compensare este necesar.

  Detalii Produs

  Ușor de utilizat:

  1. Locul furtunului de admisie în stare de funcționare proaspete sursă de apă (râu, lac și ploaie, etc.).Folosi float pentru a păstra prefiltru de pe jos și departe de sedimente.

  2. Loc furtunul de evacuare într-atașat pahar sau un recipient de apă curată.

  3. Începe de pompare de a trece mânerul în sus și în jos.

  Cartușe de filtrare de Curățat & Înlocuibile de Curățare: L610 cartușe de filtrare pot fi curățate cu apă curată.Miniwell sugerează curățați filtrul cu apă curată după fiecare utilizare. 1. Scoateți prefiltrul de la furtunul de admisie al elementului. 2. Loc de apă furtunului de admisie în apă curată.Pompa de apa care curge prin L610 filtru de apă până când apa curge din furtunul de evacuare. 3. Conectați pre-filtrul de la furtunul de evacuare.Pompa de apa care curge prin pre-filtru până când debitul de apă este curat de prefiltru.Pentru o curățare mai amănunțită, UF filtru pot fi curatate prin clatire cu apa de gura medical și apoi tremura de filtru cu capătul deschis cu fața în jos pentru a indeparta orice particule. ( NOTĂ : filtru de Carbon ar trebui să fie clătite cu apă curată. )

  Înlocuirea:

  L610 cartușe de filtrare poate fi înlocuit.Nu trebuie să arunce întregul sistem.

  1. Prefiltru înlocuirea: Elimina Pre-Filtru de apă furtunul de admisie al elementului apoi reinstalați noi Prefiltru. 2. Filtru de Carbon și UF filtru de înlocuire: 2.1 Deșurubați UF filtru contra-sensul acelor de ceasornic și scoateți ușor UF Filtru /Filtru de Carbon de asamblare. 2.2 rotiți Ușor UF filtru, astfel încât Pinii de Blocare sunt aliniate cu orificiile de Sloturi de Blocare.Trage UF filtru de departe de Filtru de Carbon 2.3 Pus filtru de carbon și UF construit-up de filtrare în locuințe și înșurubați strâns.Înlocuiți filtrul nou.

  Notă: Dacă doriți să cumpere L610 filtru înlocuitori de rezervă, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos:

  Raport de testare: Miniwell L610 are FDA, CE certificatelor și a trecut de SGS de testare de raport.

  Comparație:

  Vom compara Miniwell Produse cu alte marci de filtre de apa de pe piață.Vom adăuga un pumn de noroi și câteva picături de cerneală de carbon în apă netratată pentru simularea apă murdară.Apa filtrata de la miniwell L610 este mai curat decât alte similare filtru de apă.Este simplu de a avea acces la apa curata si proaspata atâta timp cât aveți o miniwell L610.

  Ambalare include

  portabil filtru de apă*1

  de evacuare și furtunul de admisie al elementului *1

  tesatura sac*1

  manual*1

  FAQ

  1. Cât de des am schimbat filtrul meu?Cum știu că e timpul pentru a schimba filtrul?

 • Recenzii (1)

  • Lil Brewer Girl08

   Excellent filter, but I think water should still boil! Blessed all! Soon 5 G wkuchat all over the world Repent

  Scrie o recenzie

Produse similare