2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate 2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate 2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate 2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate 2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate 2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate

2021 Bufnita Puzzle din Lemn Pentru Adulți Copii Lemn Meserii DIY Animal în Formă de Cadou de Crăciun Decor Lemn Puzzle Naiba Dificultate

28.95lei 18.25lei
In stoc
s8259

Etichete: las puzzle, ambarcațiuni din lemn, jucărie pentru copii din lemn, lemn puzzel, casă din lemn forme, valentin, complex puzzle din lemn, forma de animal puzzle, lemn diy meserii diy, jucărie din lemn animale.

 • Puzzle Stil: Puzzle Personalizat
  Numărul De Model: puzzle-uri din lemn
  Material: Lemn
  Origine: NC(de Origine)
  Intervalul De Vârstă: > 3 ani
  Stil: Animale
  Gen: Unisex

  Caracteristici:

  1. Natura-tematice Joc de Puzzle: Bucurați-vă de joc de puzzle distractiv cu familia ta.Disponibile în mai multe dimensiuni, din lemn jigsaw puzzle este făcut din bucăți mici în formă de savana animalele și plantele.

  2. Materiale de înaltă Calitate: puzzle-ul este făcut de Formaldehidă liberă tei material, prezentate de către suprafață netedă, de tratament, de înaltă calitate, durabil și rezistent la coroziune.Și puzzle are un strat protector.Acesta poate fi păstrat timp de decenii, atârnat pe perete pentru afișaj în scop.

  3. Puzzle de învățământ: puzzle pot promova coordonarea ochi-mână, pentru a îmbunătăți concentrare, răbdare, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

  4. Cadoul Ideal: cautam o grijuliu ziua de nastere sau de cadou de vacanță?Aceste unică de puzzle-uri din lemn sunt alegerea perfecta!Da un iubit de ore de divertisment.

  5. Joc de Puzzle de familie: Jigsaw puzzle-uri calma mintea și de a declanșa o stare de meditație.Puzzle-ul este mare pentru părinte-copil joc, care este perfect pentru adulți și copii.Este o alegere bună pentru ziua de naștere și cadouri de Crăciun.

  Caietul de sarcini:

  Culoare: colorat

  Material: Basswood

  Dimensiuni:

  A5 dimensiune: 22*14cm/8.66*5.51 în, 97 de piese

  A4 dimensiune: aproximativ 31*20 cm/12.20*7.87 în, 187 piese

  Grosime: aproximativ 5mm/0.2 în

  Lista De Ambalare:

  Puzzle*1 Cutie

 • Recenzii (2)

  • Kharlusha74

   It is a gift, that Tuesday 09/02 given is. So continue I have nothing to add.

  • Karakpan

   Fun puzzle, but from some bits is a piece of broken down. Also sit a number of pieces still stuck to each other. Can also not be unfastened, then they go broke.

  Scrie o recenzie

Produse similare