5 buc 30 de grade Mimaki Lama pentru Mimaki CG Serie GCC Vinil Lama de Cutter Plotter mimaki cutter blade 5 buc 30 de grade Mimaki Lama pentru Mimaki CG Serie GCC Vinil Lama de Cutter Plotter mimaki cutter blade 5 buc 30 de grade Mimaki Lama pentru Mimaki CG Serie GCC Vinil Lama de Cutter Plotter mimaki cutter blade

5 buc 30 de grade Mimaki Lama pentru Mimaki CG Serie GCC Vinil Lama de Cutter Plotter mimaki cutter blade

42.44lei
In stoc
s8250

Etichete: plotter mimaki cg 60, lama roland, lama mimaki, cum vinyl cutter, mimaki lame titular, cb09, gcc, cutter plotter, lame graphtec, jv33.

 • Nume De Brand: ANYINKJET
  Numărul De Model: AY-suport lamă de incizie
  Tip: Alte

  5 buc Mimaki Lama pentru Mimaki CG Serie GCC Vinil Lama de Cutter Plotter mimaki cutter blade

  Descriere Produs:

  30 ° lamă pentru tăiere fonturi mari și groase de materiale

  Pachet 5 buc/lot

  compatibil pentru urmatoarele modele :

  Mimaki CG Serie GCC Vinyl Cutter Plotter Lama

  Pentru Mimaki POP99 CG-4/5/6/10/12 CG-51/61/101/121/131 CG-60ST CG - 101EX /LX/XL CG-100AP CG-120AP

  Figura fotografii:

  Plata:

  Ordinea de bani tranzacțiile sunt garantate de Sc38dimitriecantemir.ro;puteți confirma comanda după ce ai primit oder ambalarea mărfurilor.deci, se poate asigura ca banii sunt în siguranță.

  Transport:

  Atenție: Acum China nu poate folosi DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp în rusă,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS ,va vom trimite prin EMS;în Argentina,Brazilia,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS, dar nu ne spui număr Fiscal sau CPF SAU CNPJ și numele Companiei,va vom trimite prin EMS.

  1) DHL,TNT, Fedex,UPS, de obicei, durează aproximativ 5-7 zile,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai timen;Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

  2) EMS, de obicei, durează aproximativ 6-13 dayas,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

  3) China/Hongkong Post air mail/Colet durează aproximativ 20-35days,mai mult sau mai puțin.

  * Noi, de obicei, nava cumpărătorii element la fel de CADOU de la o valoare mai mică,în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.Cu toate acestea, taxa este de deterdmined de către cumpărător personalizate nu de către noi,diferite țări pentru diferite rate de impozitare.deci, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l întreprindă.

  * Dacă, din cauza de motiv, inclusiv "refuză să semneze pentru pachetul" sau "refuză să plătească taxa" sau "țara cumpărătorului post motiv" și așa mai departe.cumpărătorul trebuie să întreprindă toate piardă.Noi suntem responsabili de responsabilitatea de a păstra alimente părăsit China fără probleme, odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.

  Garanție:

  1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

  Servicii pentru clienti:

  1.Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

  2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare,astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

  3. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau TradeManager, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare