Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare

Profesionist cupru Unghiile Incarnate picior Deget de la picior unghiilor Corecție Instrument de Manichiura Pedichiura Tuns instrument de Reparare fișier Recupera pentru picioare

27.16lei 18.46lei
In stoc
s8235

Etichete: placinta ortopedice, incarnate, 2M POL, toenail incarnate patch, instrument de reparare pedichiura recupera picior, fier de transfer panda, toenail incarnate instrument, ingrown unghii deget de la picior, pentru unghii incarnate, mens ortopedice.

 • Tip De Element: Picior De Îngrijire Instrument
  Numărul De Model: HB052
  Material: Cupru
  Tip: Consumabile Ortopedice

  Caracteristici

  De Brand nou

  100% cupru

  Dimensiune: 4 cm*4 cm

  Stent dimensiune: 5size

  Introducere:

  Maneta mecanica pentru a schimba unghiul de creștere a unghiilor.

  1. unghiile de la picioare, mâini și instrumente de dezinfecție.

  2. Cârlig de ambele părți ale toenail incarnate cu două cârlige de pe echipamente.

  "3. Folosiți o mână țineți mijlocul fulcrum de instrument, răsucirea piulița pentru a repara eiquipment pe unghie cu cealaltă mână .

  4. Încet intensifica, până când există un sentiment de expansiune (fără durere). (pacienții pot bucurați-vă picioarele în apă caldă, atunci când ia de corecție )

  5. Intensifica ușor pentru fiecare 10 minute

  6. 30 de minute mai târziu,scoate picioarele afară din apă, așteptați timp de 15 minute să se usuce picioarele.

  7. Scoateți eiqupment, unghia este remodelat, poziția, unele chestii medicale de bumbac sub înclinat unghiile pentru a preveni revenire.

  Atenție !!!

  1. Pentru pacienții care are prea severe unghiile incarnate, tratament profesional este recomandat,nu-i corect de unul singur.

  2. trebuie să fie înmuiate timp de 10 minute înainte de prima dată intensitatea.

  3. Pentru o parte toenail incarnate, vă rugăm să reglați echipamente în unghi adecvat ,(intensifica doar toenail incarnate parte)"

  4. Intensifica ușor pentru subțire de unghii.

  5. Ia, în mod normal de corectare la fiecare 5-7 zile, de obicei se vindeca in 1-4 luni , dacă utilizați mai frecvent decât cea recomandată, vă rugăm să minte puterea de a evita un pericol."

  6. Cel mai bun tratament timp: mai bine ai face-o doar înainte de culcare, deci nu-si revina din cauza presiunii de pantofi .

  7. Vă rugăm să utilizați unele medicamente anti-inflamatorii în cazul în care pielea este deteriorat.

  8. Vă rugăm să poarte papuci comozi, tăiere regulat deget de la picior.

  Pachet:

  1 * Corectarea Unghiilor Instrument

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare