JIQI de Extracție a Petrolului Turtă de Ulei de Mașină de Presă Electric Mini Extractor Automat de Semințe de Nuci Arahide, de Susan, de Căldură Ulei Prajit Presor JIQI de Extracție a Petrolului Turtă de Ulei de Mașină de Presă Electric Mini Extractor Automat de Semințe de Nuci Arahide, de Susan, de Căldură Ulei Prajit Presor

JIQI de Extracție a Petrolului Turtă de Ulei de Mașină de Presă Electric Mini Extractor Automat de Semințe de Nuci Arahide, de Susan, de Căldură Ulei Prajit Presor

461.03lei 424.14lei
In stoc
s220

Etichete: apăsați transfer, bonsai semințe, ulei de cocos extractor, presa termica, minge de arahide, presa de ulei la rece, storcator de ulei, burghiu de presă mini, copilul rafturi, ulei de nuci de presă.

 • Numărul De Model: 4ZYJ-O-2688
  Capacitate: 2L
  Puterea De Încălzire: 20W
  Extragerea Putere: 130W
  Nume De Brand: JIQI
  Putere: 600W

  UE /SUA/BS adaptor este prevăzută pentru fiecare plug-in produse .

  Orice alte interese, vă rugăm să contactați-mă oricând!

  1:în Germania clienții

  vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin FedEx sau TNT .Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

  2 :pentru clienții din rusia

  vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

  3:pentru clienții din Brazilia

  dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ).Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

  4:pentru Ucraina, Belarus clienții

  Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .

  5:pentru clienții din America de Sud

  dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.Caietul de sarcini: Denumire Produs: presa de Ulei Ulei de rod material: otel inoxidabil Încălzire putere: 20W Apăsarea putere: 130W tensiune Nominală: 220V frecvența Nominală: 50Hz dimensiune Produs: 315*210*330mm Notă: culoarea de la panoul de control vor varia în funcție de lot de producție.Vă rugăm să înțelegere!Să acorde o Atenție: datele De mai sus vine de la analiza de laborator rezultatele, numai pentru referință, mediul extern este diferit, condițiile sunt diferite, rezultatul a datelor pot fi diferite.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare