Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport

Camping Oală Fierbinte 34 * 25.5 * 8cm Casetă Portabil în aer liber, Aragaz Windproof Aragaz Portabil Butan Gaz Aragaz Cu geantă de transport

217.70lei 47.88lei
In stoc
s1662

Etichete: gasolin aragaz, gasone portabil butan, praf de prizat, 3 arzător de gaz, aragaz, alcool arzător, caseta aragaz, butan arzatoare, teka plita gaz, burin aragaz.

 • De unică folosință: No
  Material: Din Oțel Inoxidabil
  Picătură de transport maritim: Suport
  Combustibil: Alte
  Tip: Multi-scop Aragaz pe Combustibil
  Model: Mini Caseta Grill Aragaz Portabil Cu Gaz Arzătoare De A Găti În Aer Liber, Aragaz
  Metoda De Aplicare: Automata
  Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus

  Puncte: 1、Portabil Cutie: dimensiuni Mici, puternic și durabil, ușor de transportat.

  2、Bună Disipare a Căldurii: Windproof și explozie-dovada, supapa de design, fără alimentare cu aer, fără a deschide valva pentru a preveni scurgerile de gaz.

  3、Aplicarea pe scară Largă: Poate fi folosit pentru camping gatit, gratar in aer liber, petreceri de familie și așa mai departe.

  4. Easy pentru a Utiliza: de Încredere pentru camping, de gătit în aer liber, acasa, trusă de urgență, etc.. (Vine cu geantă de transport/complet cu manual de utilizare)

  5、Funcționare silențioasă: Acest aragaz oferă curata eficient arde împreună cu funcționare silențioasă a se utiliza numai în exterior.

  Descriere:

  Nume: Aragaz Portabil pentru Camping Oală Fierbinte

  Combustibil utilizat: lichefiat butan gaz

  Consumul de aer: 155G/H

  Eficiența termică: 57%

  Singur folosesc modele pot utiliza numai butelii de gaz

  Produse cu dublă utilizare model poate fi folosit cu rezervoare de benzină sau cu gaze lichefiate

  Dimensiune: aproximativ 34*25.5*8cm/13.39*10.04*3.15 inch

  Lista De Ambalare:

  1 x Camping Oală Fierbinte Aragaz Portabil

  1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

  2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

  3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

  4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

  5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

  6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare