Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc

Noi Amestecare Automată Mașină De Masa De Joc Carti De Joc Electrice Automate De Amestecare Mașină, Bridge Sau Poker Dimensiune Carte De Joc

135.78lei 67.91lei
In stoc
s10055

Etichete: pinbal, jocul de poker, gaz piatra, cutie carte de joc, carte de joc de aur, poker, poker amestecator, amestecator, amestecator de carti, cască comutator difuzor.

 • Modul De Predare: Carte
  Joc De Masă Produs: Alte
  Material: PVC
  Tip 4: Automat Amestecator De Carti
  Varsta: >8 Ani
  Minim Numărul De Jucător: 1
  Jucătorul Numărul Maxim: 10
  Jocul Lungime: 31-60 minute
  Tip 2: Electronice De Poker Card De Amestecare Mașină
  Tip 1: pentru Casino Poker
  Nivelul De Dificultate Al Jocului: Intermediar
  Numărul De Model: Automat Amestecator De Carti
  Tip: Amestecare Mașină
  Tip 3: Joc De Bord Instrumente De

  Caracteristici:

  Durabil si usor

  Automat amestecator de carti este fabricat din plastic de înaltă calitate, durabil, robust și greutate de lumină în uz.

  Baterii

  Automat amestecator de carti de lucrări în format electronic cu 4 baterii AA (bateriile Nu sunt incluse în livrare)

  Amestecare Automată

  Este perfect pentru a juca bridge sau poker dimensiune carduri.Ușor pentru a amesteca automat până la 2 pachete de carti

  Aplicații

  Pachetul de cărți este ideal pentru utilizarea în orice, de la poker, Texas Hold ' em și Blackjack comercial jocuri de cărți.

  Caietul de sarcini:

  Tip: Automată Amestecator De Carti

  Material: Plastic

  Culoare: așa Cum se arată

  Cantitate: 1 buc

  Alimentare: 4*Baterii AA(Nu sunt incluse)

  Dimensiune: 21*11.8*10cm/8.25*4.64*3.93"

  Greutate neta: 450g/15.87 oz Pachete: 1* Automată Amestecator de carti de Pachete B: 1* Automată Amestecator de carti Pachete de C: 1* Automată Amestecator de carti

  **Serviciul nostru**

  Noi sprijinim Picătură de transport maritim și en-Gros.

  Dacă aveți orice probleme după ce am primit pachetul,pls simțiți-vă liber să ne contactați în loc de deschiderea litigiului sau de a părăsi un feedback negativ.

  **Atenție Pentru Limba Rusă Prieteni**

  1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;

  2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

  3. Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA.

  **De ce să cumpărați de la noi??**

  Fabrica de vânzări, cea mai bună calitate și preț competitiv!

  ei bine, a verifica fiecare Produs înainte de nava!

  Transport:

  1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Chinei.

  2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

  3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

  4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  Plata:

  1. Acceptam Alipay,Și toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

  2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

  3. Dacă tu cant verificare, imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

  Garanție:

  1. 12 luni Producătorii de Garanție .Cumpara cu incredere!

  2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

  3. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

  4. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

  Politici:

  1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  2. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de O zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare