ZIUA EDUCATIEI

Elevii scolii noastre au organizat mai multe activitati cu ocazia “ Zilei Educatiei”. Sub indrumarea cadrelor didactice , copiii s-au bucurat de activitatile distractive ,   desfasurate la clasa ,  de concursurile organizate si de momentele de veselie in care au descoperit ca se poate invata si prin joc.

Clasele pregatitoare C si a V-a B au realizat o lectie plina de culoare si zambet , in care colegii mai mari i-au ajutat pe cei mici sa realizeze, intr-o ora de abilitati practice, cu titlul : “ Carnavalul Toamnei”, fructe si legume. Elevii clasei pregatitoare , sub indrumarea doamnei invatatoare Buzenchi Lucica , au folosit multitudinea de culori tomnatice pentru a creea un peisaj de basm, pe note muzicale.

Elevii claselor a II –a A, a III-a C si a III-a D s-au bucurat impreuna de Ziua Educatiei, participand la concursul de cultura generala : “ Sunt Istet si Educat”. S-au distrat si au dovedit ca educatia a rodit , cunostintele de cultura  generala ajutandu-I sa castige.

Clasa a III-a B si-au creionat idea de “ Dascal de poveste” citind lectura “ Domnu Trandafir”. Dupa lectura , folosind arta culorilor , au realizat portretul dascalului model.

A fost o zi reusita , cu multe activitati , in care educatia a mers mana in mana cu jocul si voia buna.