“Mos Craciun Promoveaza Sanatatea”

Caravana lui Mos Craciun din cadrul Campaniei „Mos Craciun promoveaza sanatatea”, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta ?i Asociatia Logopezilor din Romania, Filiala Constanta, în parteneriat cu Civicum-Voluntaris, Sweet-Land, respectiv partenerii media: Radio Romania Constanta, Media Tv Medgidia, porneste la drum.

Marti 16 decembrie, ora 11 caravana lui Mos Craciun a ajuns la sectia de pediatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ”Sfantul Apostol Andrei” Constanta, unde copiii internati aici vor avea parte de colinde oferite de spiridusii mosului si de cadouri ce vor contine fructe, dulciuri ?i jucarii. Totodata, vor fi donate servetele umede, pampers si hainute pentru copiii cu varste de 0-3 ani.

Miercuri, 17 decembrie, caravana va pleca din Constanta, pentru a poposi în trei localit?ti din judet: Mircea Voda, Satu Nou, Tortoman, aducand magia sarbatorilor prin darurile oferite copiilor din cele trei localit?ti (jucarii, dulciuri, hainute, rechizite, alimente, … multe surprize frumoase) cu sprijinul unei minunate echipe de spiridusi voluntari. ?i pentru ca bucuria sa fie deplina, a fost pregatit un program artistic special conceput pentru acest prilej, ce va fi sustinut în cadrul Parohiei cu hramul Sfintei Cuvioase Parascheva din Tortoman.

Peste tot unde exista suflare romaneasca cu simtamant crestin, Craciunul este una din cele mai importante sarbatori religioase, este sarbatoarea Nasterii Domnului, prilej de bucurie, pace si liniste spirituala. Este o sarbatoare sfanta care aduce lumina in sufletele oamenilor, o zi în care daruim ?i primim multa iubire ?i caldura sufleteasca. De altfel, acest lucru se remarca ?i în entuziasmul cu care s-au f?cut pregatirile pentru Caravana lui Mos Craciun.