Lantul Manutelor Fericite

 

In cadrul proiectului “Lantul Manutelor Fericite”,  elevii claselor a III-a si a IV-a s-au intalnit cu prescolarii gradinitei Amicii  pentru a desfasura impreuna o interesanta activitate de informare . Cei mari i-au ajutat pe cei mici sa creeze carticica “ Lantul Manutelor Fericite”, in care au lipit imagini cu etapele importante in spalatul pe maini. Copiii au desenat, decupat, lipit , au cantat si recitat , s-au distrat impreuna, dar cel mai important lucru  este ca au invatat  despre importanta igienei corespunzatoare, mult necesara pentru o sanatate de fier.

Cresterea riscurilor de imbolnavire specific  colectivitatilor  scolare  ne-a determinat  sa concepem un proiect amplu, care sa  ne ofere o sansa  noua data vietii, adresat deopotriva prescolarilor, scolarilor, elevilor, liceenilor, cat si elevilor cu CES, precum si parintilor alaturi de cadrele didactice, prin optimizarea atitudinii fata de stilul de viata  sanatos.

Constientizarea  tuturor persoanelor responsabile(prescolari, elevi, parinti,  cadre didactice,etc.) cu privire la factorii de risc ce determina cresterea imbolnavirilor din Mediul ?colar.