“Lantul Manutelor Fericite”- Gala Premiilor

Sambata, 24.10.2015, a avut loc premierea elevilor si cadrelor didactice implicate in Proiectul Educativ de promovare a sanatatii “ Lantul Manutelor Fericite” . Gazda evenimentului a fost Colegiul National de Arte “ Regina Maria”.
Scoala noastra a fost reprezentata de profesorii coordonatori : Holubeanu Simona, Emandii Anca , Nicon Rodica , Ilie Manuela, Aurora Bogdan, Enache Lidia si de doamna director Iris Sarchizian. Munca elevilor a fost premiata la diferitele sectiuni din concurs.
Doamna profesoara Mergeani Stela , alaturi de elevii sai, a primit cupa pentru portofoliul deosebit , realizat in cadrul sectiunii “ Boli- Hepatita”. Intraga munca de voluntariat din cadrul proiectului, portofoliile deosebite realizate de elevii nostrii , activitatile cu tema: “ Alimantatia sanatoasa”- coordonate de doamna profesor Carstocea Claudia, toate au dus la castigarea marelui trofeu.
A fost o munca in echipa,toate cadrele didactice au desfasurat activitati cu elevii la clase, un an scolar plin de activitati minunate, iar premiile obtinute ne bucura foarte mult si ne motiveaza ca si anul acesta scolar sa fim la fel de implicati in numeroase proiecte.