LA „38”, EDUCATORII FAC DIN FIECARE ZI O SARBATOARE! 5 OCTOMBRIE – ZIUA EDUCATIEI

La „38”, educatorii fac din fiecare zi o s?rb?toare! 5 octombrie – Ziua Educa?ieiCu daruire, rabdare si profesionalism, dascalii Scolii Gimnaziale Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” Constanta sunt mereu alaturi de elevi, reusind sa cultive in sufletele acestora valorile culturale si morale atat de necesare in societatea actuala.
In ziua in care pretutindeni se sarbatoreste cu recunostinta efortul depus neconditionat de cei ce trudesc la catedra, si elevii nostri au desfasurat activitati diverse si atractive, ceea ce a facut din aceasta zi o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului.
38.1Micii scolari de la clasele pregatitoare au realizat colaje, machete si desene in care si-au exprimat bucuria de a fi elev, dar au transmis si mesaje pentru doamnele invatatoare: felicitari, cantece si poezii.
Clasele I si a II-a au organizat expozitii de desene in care au reprezentat imaginea scolii si a doamnei invatatoare, au participat la concursuri de cultura generala si au audiat fragmente din opere literare in care sunt elogiati dascali, iar cei din clasele a III-a si a IV-a au scris compuneri si scrisori adresate profesorului preferat, au organizat sezatori in care au spus ghicitori si proverbe despre scoala si invatatura sau au realizat postere avand ca tema educatia.
Elevii de gimnaziu au organizat dezbateri avand ca teme Profesorul ideal, Cartea mea preferata, Educatia-esenta civilizatiei, Strange schools in the world sau concursuri in limba engleza: Spelling Bee si Hangman. Alti colegi au calatorit pe Urmele marilor exploratori, pe Insula naufragiatilor, alaturi de Prietenii nostri, pompierii sau prin… Universul meu interior. Sportivii au participat la intreceri, educandu-se prin miscare.
Toate activitatile au fost apreciate de elevi, care au constientizat rolul major al educatiei in devenirea lor ca Oameni.
Dorim tuturor profesorilor multa sanatate, putere de munca si bucurii alaturi de cei dragi!

Director,
Prof. dr. Iris Sarchizian

 

Consilier Imagine,

Prof. Simona-Elena Holubeanu