Campania ” Mos Craciun promoveaza sanatatea”

Pentru ca scoala noastra este Centru Resursa in cadrul proiectului ” Lantul Manutelor Fericite”, doamnele profesoare coordonatoare din scoala: Manuela Vasiliu, Anca Emandii, Rodica Nicon, Simona Holubeanu, Manuela Ilie , Lidia Enache si Bogdan Aurora, au organizat vineri, 5 decembrie , la Maritimo Shopping Center, Campania ” MOS CRACIUN PROMOVEAZA SANATATEA”.

Lansata pentru copiii din Sectia de Pediatrie si pentru copiii defavorizati socio-economic din Mircea Voda, Satu Nou si Tortoman, aceasta campanie este primul eveniment spectacol oferit de echipele de dans tematic ale unitatilor scolare din judetul Constanta si de trupele de teatru din scolile participante la proiect.

Elevii clasei a III-a C, sub indrumarea doamnei profesoare Anca Emandii, au prezentat sceneta ” Hepatita A – Boala mainilor murdare”.Corul scolii, impreuna cu doamna profesoara de limba franceza Bogdan Aurora, au prezentat un minunat moment de colinde. Elevii clasei a V-a , sub indrumarea doamnei profesoare Lidia Enache, au pregatit un dans tematic. In cadrul evenimentului a fost deschisa expozitia cu lucrarile donate de copiii din unitatile scolare participante si realizate de acestia in timpul activitatilor” HEPATITA VIRALA A – DE NOI DEPINDE SA EVITAM IMBOLNAVIREA  CAUZATA DE ACEASTA AFECTIUNE”.